Brekeriet: Suècia, capital Girona.

January 16, 2017

Tenim una molt bona notícia que estàvem guardant per començar l'Any:  La Black Flag COOP som Distribuïdors Oficials de Brekeriet per tota la Península. Si si, mourem en directe i sense intermediaris la marca sueca, de la qual som autèntics devots i fans. Ens encanta el seu producte i així els hi portem transmetent des de fa més de tres anys, quan els vam conèixer en aquell Copenhague Beer Celebration, on des del nostre punt de vista van ser l'autèntica bomba d'aquell Festival. I per fi, després de conèixe'ns personalment i compartir sessions de cervesa a Barcelona, ens vam declarar de mutu acord que ens estimàvem. De fet, els tres germans EK, són unes de les millors persones que ens hem trobat en el panorama cerveser Internacional. Gent molt senzilla i molt humil, amb una clara idea ecològica de la vida i de la cervesa. Gent sense pretensions ni lideratges, que creu en els estils Sour i les seves múltiples interpretacions, com una porta elegant i sincera per expressar cerveserament parlant un paisatge i una manera de veure la vida: Suècia.

Tenim una idea molt clara de com volem treballar la marca. Volem oferir poques referències, ja que no creiem que sigui una marca que "vengui" quantitat. Portarem cada mes o cada mes i mig unes dues o tres referències en barril i de dues a cinc referències en ampolla (33cl per les seves versions més "senzilles" i en 75cl la gamma més "alta"). Des d'aquest mes de gener, Brekeriet deixa de ser prohibitiu per molts, tant baristes com client final. Endavant doncs, us convidem a tastar un producte amb personalitat que ha arribat a casa nostra per quedar-se. Salut!

 

 

 

 

Please reload