Cicle Volta i Vola!

October 11, 2017

 

 

 

 

Dintre del Cicle itinerant de poesia i música organitzat per Edicions tremendes, acollim a casa nostra dues actuacions molt especials: la Rusó Sala i la Marta Pérez. I per acompanyar les indecents quantitats de cervesa artesana que us oferim tindrem el plaer de la degustació de les delicioses crepes que vindran a fer els nostres amics de La Carraca-cuina de viatge!

 

Dissabte 14 d' Octubre a les 12 i 12 del migdia tindrem amb nosaltres a la Rusó Sala, considerada una de les veus més singulars i íntimes del panorama musical actual, crea música mediterrània d’autor(a).

 

Dissabte 18 de Novebre, també a les 12 i 12 del migdia tindrem a la Marta Pérez, definida com a cantant i compositora de cançons, històries i moments puntuals.

 

 

 

 

 

Please reload