El projecte

A principis de 2015 varem començar a teixir el projecte. Teniem clar que voliem un projecte al voltant de la cervesa artesana. I voliem tocar tots els pals. Voliem importar i oferir les millors cerveses de les millors cerveseries d'arreu del món. Voliem portar els millors productes i voliem poder tractar-los en les millors condicions per oferir-lo al consumidor final en les mateixes condicions que surten d' orígen. Per tant, necessitavem sí o sí poder emmagatzemar en fred. Més coses. També voliem crear un espai integrat on poder degustar el producte en stock. Un espai agradable i proper on poder-lo gaudir. I també voliem elaborar cervesa. Som uns enamorats del producte de qualitat. Estimem les cerveses artesanes en general. I les àcides en particular. Voliem un banc de proves on investigar receptes i voliem elaborar després grans quantitats. Tenim vocació de cerveseria semi-nòmada. Receptari propi cuinat a casa nostra o a casa d'altri. Voliem totes aquestes coses i algunes més. I un cop dit i decidit tot el que voliem calia donar-li forma.

 

Coop57 - Cooperativa de serveis financers

Sortint ja del 2015 el projecte estava més o menys definit. Cada un dels socis havia aportat el seu granet de sorra en quant als continguts i ja era clara la forma que havia de tenir. Les diferents formacions, experiències i realitats laborals prèvies de cadascun de nosaltres van crear les sinergíes suficients com per convertir en viable el projecte a tots els nivells. Tant en la forma com en el contingut. Per tal d'aconseguir el finançament necessari, el projecte va iniciar la seva relació amb Coop57 i va sol.licitar un prèstec amb avals socials. Des de començaments del segon trimestre de 2016 ens vam instal.lar en una enorme nau al costat de Girona i el mes de setembre del mateix any varem obrir les portes.

I ara ja som

 

I som fàbrica de coses infectades. I som botiga. Trafiquem amb cerveses artesanes, llúpols i llevats. I altres coses rares. I a més fem de distribuïdors i importem i exportarem cervesa artesana. I altres coses. Som herència i som futur de La Microcervesera. I també elaborem cervesa. En petites tirades i en tirades grosses. A casa nostra o de manera nòmada. I fem fastos i cursos i tallers. Som espai de degustació. I també som poble. I llibertaris, i llibertins. Som bandera negra i som cooperativa de treball associat. I venim dels moviments socials. I de vegades som punks. I de vegades, no.